Haberler

Eğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz1 Mart 2019 Cuma
İstanbul İtfaiyesi, 7’den 70’e toplumun her kesiminde yangına karşı doğru davranış bilinci oluşturmak amacıyla yürüttüğü eğitim çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul'da bulunan çeşitli okullarda yangın tatbikatı gerçekleştirdik. İlköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki öğrencilere yangın güvenlik önlemleri ve yangına karşı doğru davranış şekilleri konularında eğitim verdik. Yangın söndürme eğitim simülatörü üzerinde gerçekleştirdiğimiz tatbikat ile eğitimi tamamladık.

Eğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitim ve tatbikatlara devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesi