Haberler

Hem Kahraman hem Şampiyon19 Aralık 2019 Perşembe
İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimleri, iştirak şirketleri ve ilçe belediyelerin katılımıyla gerçekleştirilen 37. İBB Başkanlık Kupası Spor Şöleni sona erdi. Spor şöleninde İtfaiye Daire Başkanlığı futbol takımımız şampiyon olarak kupayı kaldırdı. Sporcularımız yüzmede takım halinde bir altın, bireysel branşlarda 2 altın ile 2 bronz, voleybol ve veteran futbolda takım halinde bronz ve masa tenisinde bir bronz madalya kazandı.

Kasım ayında başlayan Futbol, Veteran Futbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Yüzme branşlarında düzenlenen İBB Birimleri ve Belediyeler arası spor şöleni’ne 22 İBB İştirak şirketi, 10 İlçe Belediyesi, 10 Daire Başkanlığı, 2 Genel Müdürlük ve 29 Müdürlük olmak üzere toplamda 73 farklı birim yada kurumdan yüzlerce yarışmacı katıldı.

FUTBOL 

Kıyasıya mücadelelere sahne olan 70 takımın katıldığı  futbol turnuvasında İtfaiye Daire Başkanlığı takımımız zorlu rakiplerini bir bir yenerek finale çıktı. İBB Çırpıcı spor tesislerinde oynanan nefes kesen final maçında takımımız Spor İstanbul'u 5-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Final maçını tribünden takip eden Daire Başkanımız Sayın Remzi ALBAYRAK maçın sona ermesiyle takımımızın sahada sevincine ortak oldu.

İtfaiye Daire başkanımız Sayın Remzi ALBAYRAK  “Burada şampiyon olan İtfaiye Futbol takımımızı kutluyorum ama arkadaşlar sizlere de şunu tavsiye ediyorum. Zıplayıp havalanmak kolay ama havada durmak zordur. İşiniz zor havada kalmanın mücadelesini verin hepinizi tekrar kutluyorum önümüzdeki sene bir daha görüşmek üzere diyorum.” diyerek gelecek yılda da şampiyonluk beklediğini belirtti.Veteran futbol takımımız ise turnuvayı 3. Olarak tamamlayarak bronz madalyanın sahibi oldu. 

YÜZME

Farklı kurumlardan 91 kişinin katıldığı İBB spor şöleni yüzme branşın da yarışmacılar 19-35, 35-45, 45 ve üzeri yaş gruplarında yarıştı. Yüzücülerimiz hem kendi yaş gruplarında hem genel klasmanda dereceye girerek ve bayrak yarışmalarında 1.oldu.  

Yüzmede 1.olan ve dereceye giren itfaiyecilerimiz şu şekildedir.

100 m serbest erkekler 35-44 yaş kategorisinde Nurettin ÜNAL 01:05:71’lik derecesiyle hem kendi kategorisinde hem de tüm yaş kategorisinde birinci 

100 m serbest erkekler 35-44 yaş kategorisinde Serdar ÇAKIR 01:11:79 dereceyle üçüncü 

100 m sırtüstü erkekler 19+ yaş kategorisinde Faruk ATAMAN 01:34:19’luk derecesiyle birinci 

100 m serbest erkekler 45+ yaş kategorisinde 01:30:00’lık derecesiyle Ali Erdal SÖNMEM üçüncü 

İtfaiye Daire Başkanlığımız adına yarışan; Nurettin ÜNAL, Faruk ATAMAN, Ferhat ÇÖMLEKÇİOĞLU ve Serdar ÇAKIR 4x50 m serbest bayrak yarışını 02:04:75’lik dereceyle birinci olarak yarışmaları tamamladı.

VOLEYBOL

18 takımın kayıt yaptırdığı Voleybolda İtfaiye Daire Başkanlığı takımımız turnuvayı 3. olarak tamamladı. 

MASA TENİSİ

Masa tenisinde ise Adem YAZICI 3. tamamlayarak bronz madalya kazandı. 

İstanbul’un afet ve yangınlara karşı güvende olması için 7/24 görev yapan teşkilatımız göstermiş olduğu bu başarıyla bir kez da hazır olduğunu gösterdi. İtfaiye Daima Hazır Ama Önce Tedbir.

Hem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHem Kahraman hem Şampiyon - Haberler - İstanbul İtfaiyesi