Haberler

İBB,Tunceli'ye Su Altı Arama Kurtarma Ekibi gönderdi19 Ocak 2020 Pazar
İBB Su Altı Arama Kurtarma Ekibi, 2 haftadır kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'yu arama çalışmalarına katılmak üzere Tunceli’ye gitti.

Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku (21), 5 Ocak sabahı kaldığı yurttan ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. 

Yapılan araştırmalar sonunda üniversiteli genç kızın cep telefonunun en son Uzunçayır Baraj Gölü üzerindeki Sarısaltuk Viyadüğü’nde sinyal verdiği belirlendi. Polis, jandarma ve AFAD ekipleri, arama çalışmasını 2 haftadır sürdürüyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı, gelen talep üzerine 2 araç 6 personelden oluşan Su Altı Arama Ekibi’ni (İSAK) dün akşam Tunceli’ye gönderdi. 

Bugün öğlen saatlerinde Munzur’a varan İBB Ekibi, diğer ekiplere katılarak Uzunçayır Baraj Gölü’nde arama kurtarma çalışmalarına başlıyor. 

İstanbul'da sahil ve gölet bölgelerindeki istasyonlarda 24 saat göreve hazır bekletilen İSAK, her türlü iklim şartlarında görev yapabiliyor. Zorlu hava koşullarında yüzebilen ve koşabilen ekip üyeleri, Scuba ekipmanları ile 42 metreye kadar dalış yaparak, akarsu, göl ve denizde her türlü arama kurtarma operasyonu yapabiliyor. Ekip, ilk yardım ve kazalara müdahale konusunda da uzman.

İBB,Tunceliye Su Altı Arama Kurtarma Ekibi gönderdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB,Tunceliye Su Altı Arama Kurtarma Ekibi gönderdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB,Tunceliye Su Altı Arama Kurtarma Ekibi gönderdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB,Tunceliye Su Altı Arama Kurtarma Ekibi gönderdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB,Tunceliye Su Altı Arama Kurtarma Ekibi gönderdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB,Tunceliye Su Altı Arama Kurtarma Ekibi gönderdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesi