Haberler

Bahçelievler'de 7 katlı boş bir bina çöktü14 Şubat 2020 Cuma
Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Emek Caddesi Narlı Sokak üzerinde bulunan 7 katlı boş bir binada çökme meydana geldi.

Saat 14:41 sıralarında alınan ihbarlar üzerine olay yerine Siyavuşpaşa, Kocasinan, Bakırköy, Şişli, Bayrampaşa, Başakşehir İtfaiye ve 112 Hızır Acil Ambulans ekiplerimiz ile İBB Yol Bakım ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimiz 24 araç ve 55 personel ile yapılan çalışmalarda enkaz altında hiç bir vatandaşımıza rastlanmadı. İBB Yol Bakım ekipleri enkaz kaldırma çalışmalarına devam etmektedir.

Bahçelievlerde 7 katlı boş bir bina çöktü - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBahçelievlerde 7 katlı boş bir bina çöktü - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBahçelievlerde 7 katlı boş bir bina çöktü - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBahçelievlerde 7 katlı boş bir bina çöktü - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBahçelievlerde 7 katlı boş bir bina çöktü - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBahçelievlerde 7 katlı boş bir bina çöktü - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBahçelievlerde 7 katlı boş bir bina çöktü - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBahçelievlerde 7 katlı boş bir bina çöktü - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBahçelievlerde 7 katlı boş bir bina çöktü - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBahçelievlerde 7 katlı boş bir bina çöktü - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBahçelievlerde 7 katlı boş bir bina çöktü - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBahçelievlerde 7 katlı boş bir bina çöktü - Haberler - İstanbul İtfaiyesi