Haberler

Şehit itfaiyecilerimizi dualarla yad ettik21 Şubat 2020 Cuma
Can kurtarmak için canlarını veren kahraman itfaiye şehitlerimizi dualarla yad ettik.

Her sabah aileleriyle helalleşerek evlerinden çıkan, her gün "Allah’ım, tehlikeye düşmüş olan her canlının, özellikle küçük bir çocuk ya da yaşlı birinin imdadına geç kalmadan yetişebilmem için bana güç ver. Yangınla mücadelede bilgi, teknik ve tecrübelerimi arttır. Sevgimi, cesaretimi ve inancımı eksiltme. Pirimiz İbrahim Peygamberi yanmaktan koruduğun ilahi emrin sırrına beni de dahil et. Kaderimde ölmek varsa çocuklarımı, eşimi ve yakınlarımı koru Allah’ım." duasıyla mesaiye başlayan teşkilatımız "Can kurtarmak için canlarını veren" kahramanlarımızı anmak için Edirnekapı İtfaiye Şehitliği'ndeydi.

İtfaiye şehitlerimiz için; hem mezarları başında hem de Fatih İtfaiye Şehitleri Camii’nde Cuma namazı öncesinde düzenlenen mevlit programında Kur-an’ı Kerim ve dualar okuduk.

Şehit itfaiyecilerimizi dualarla yad ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehit itfaiyecilerimizi dualarla yad ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehit itfaiyecilerimizi dualarla yad ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehit itfaiyecilerimizi dualarla yad ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehit itfaiyecilerimizi dualarla yad ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehit itfaiyecilerimizi dualarla yad ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehit itfaiyecilerimizi dualarla yad ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehit itfaiyecilerimizi dualarla yad ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehit itfaiyecilerimizi dualarla yad ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehit itfaiyecilerimizi dualarla yad ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehit itfaiyecilerimizi dualarla yad ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesi