Haberler

Teşkilatımızın Başı Sağolsun10 Mayıs 2020 Pazar
Şehitlerimizi son yolculuklarına uğurladık.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kadıköy Grup Amirliği'nde görev yapan mesai arkadaşlarımız , Emircan ÇOLAK ve Mehmet Ali İNAL rutin kontrol ve eğitim sırasında meydana gelen elim kaza sonucunda şehit düştüler.   

ŞEHİTLERİMİZE Cenabı ALLAH'tan rahmet kederli Aileleri ve Mesai arkadaşlarımıza Sabri Cemiller niyaz ederiz. 

 Teşkilatımızın Başı Sağolsun - Haberler - İstanbul İtfaiyesi

 10 Aralık 1992 tarihinde Erzurum ilinin Pasinler ilçesinde dünyaya geldi. 13 Aralık 2018 tarihinde İstanbul İtfaiyesi’nde göreve başladı. İtfaiye Eğitim Merkezi’nde gördüğü temel itfaiyecilik eğitiminden sonra, 3 Nisan 2019 tarihinden beri Kadıköy Grup Amirliği’nde   itfaiye eri olarak görev yapmaktaydı. Şehidimiz evli olup çocuğu bulunmamaktadır.

Teşkilatımızın Başı Sağolsun - Haberler - İstanbul İtfaiyesi

 10 Ağustos 1996 tarihinde Kütahya ilinin Hisarcık ilçesine bağlı Hasanlar köyünde dünyaya gözlerini açtı. İtfaiye Eğitim Merkezi’nde aldığı temel itfaiyecilik eğitiminden sonra 3 Nisan 2019 tarihinden beri Kadıköy Grup Amirliği’nde itfaiye eri olarak görev   yapmaktaydı. Şehidimiz nişanlıydı.

Aynı tarihte İstanbul İtfaiyesi’nde göreve  başlayan, beraber eğitim alan ve aynı istasyonda görev yapan bu iki arkadaş, vazife başında yine birlikte şehadete erişmiştir.Henüz bir yıldır teşkilatımızda görev yapmalarına rağmen bu iki arkadaşımız, çalışkanlığı ve vazife bilinciyle amirleri ve mesai arkadaşları tarafından takdir edilip sevilmekteydiler.