Haberler

Emekli olan itfaiyecilerimizi uğurladık15 Ağustos 2020 Cumartesi
İtfaiye teşkilatımıza uzun yıllar boyunca emek veren 4 personelimiz için Bakırköy İtfaiye istasyonumuzda tören düzenlendi.
İtfaiye Daire Başkanımız Remzi Albayrak, yöneticilerimiz ve mesai arkadaşlarımızın da katıldığı törende emekli olan personelimize bugüne kadar ki yapmış oldukları özverili çalışmalar için  teşekkür plaketleri takdim edildi.
 
Emekli olan itfaiyecilerimiz ; Hasan KARABEKMEZ 25.01.1999 tarihinde teşkilatımıza katılmış olup 22 yıllık hizmetinin ardından 2014 yılında Konya Ermenek maden faciasına göreve giderken itfaiye aracıyla yapılan kaza sonrasında malülen emekli oldu.
Cumaali ACAR  15.12.1987 tarihinde teşkilatımıza katılmış olup  32 yıl hizmet vermiştir. Bahattin AKTAŞÖZ 11.12.1987 tarihinde teşkilatımıza katılmış olup  32 yıl hizmet vermiştir. Burhan TUNÇ 29.05.1995  tarihinde teşkilatımıza katılmış olup  26 yıl hizmet vermiştir.
 
Bizlerde İstanbul İtfaiyesi adına kendilerine vermiş oldukları hizmetler için teşekkür ediyor gelecek hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz.
Emekli olan itfaiyecilerimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyecilerimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyecilerimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyecilerimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyecilerimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyecilerimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyecilerimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyecilerimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesi