Haberler

Hizmet içi eğitim çalışmaları devam ediyor…16 Ekim 2009 Cuma
İtfaiye Eğitim Merkezi’nde (İBİTEM) iki ayrı eğitim programında, 60 itfaiye personeline “Birinci Kademe İleri Düzey Kurtarma Eğitimi”, 22 itfaiye personeline ise “Tehlikeli Maddeler Eğitmen Eğitimi” verilecek.

İstanbul ve İstanbulluların huzur ve güven içerisinde yaşayabilmeleri için 365 gün 24 saat görev yapan İstanbul İtfaiyesi’nde, personele yönelik eğitim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Artan ihtiyacı karşılamak ve dünya standartlarını yakalamak için itfaiye istasyon sayısını ve buna bağlı olarak personel sayısını planlı bir şekilde arttıran İstanbul İtfaiyesi, Türkiye’nin ilk ve en büyük itfaiye eğitim merkezi olan İBİTEM’de gerçekleştirilen hizmet içi eğitimler ile personelin bilgi ve becerisini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor.

Hizmet içi eğitim çalışmaları devam ediyor… - Haberler - İstanbul İtfaiyesi

Hizmet içi eğitim kapsamında 12 Ekim’de başlayan 2 ayrı programda 82 itfaiye personeline eğitim verilecek. “Birinci Kademe İleri Düzey Kurtarma Eğitimi” programı kapsamında 60 kurtarma personeli, 4 hafta sürecek eğitime tabi tutulacak. “Tehlikeli Maddeler Eğitmen Eğitimi” kapsamında ise 22 itfaiye personeline 3 haftalık eğitim verilecek.

Hizmet içi eğitim çalışmaları devam ediyor… - Haberler - İstanbul İtfaiyesi