Haberler

Fatih Küçükpazar'da çıkan yangın söndürüldü14 Ağustos 2008 Perşembe
Fatih Küçükpazar'da ahşap bir evde başlayan ve kısa sürede büyüyerek 5 eve daha sıçrayan yangın, söndürüldü.

  Küçükpazar, Sarıbeyazit Caddesi, Kasnakçılar Sokak ile Sarıbeyazit Cami Sokak bitişiğinde bulunan ahşap bir evde, yangın çıktı. Yangın, kısa sürede yan yana dizili bulunan 4'ü ahşap 5 eve daha sıçrarken, olay yerine ilk gelen Fatih itfaiye ekipleri olaya müdahale etti.  Yangın sırasında patlamalar meydana geldi.

Fatih Küçükpazarda çıkan yangın söndürüldü - Haberler - İstanbul İtfaiyesi

  Alevlerin kısa süre de yayılması üzerine itfaiye alarma geçti. Bölgeye, Fatih, Balat, Beyoğlu, Şişli, Bakırköy, Eminönü itfaiye ekipleri ile Bayrampaşa, Seyrantepe, Gaziosmanpaşa gruplarından su ikmal araçları sevk edildi. Eminönü belediyesi ve Katı Atık Müdürlüğü su ikmal araçları ile yangın söndürme çalışmalarına destek verdi.

Fatih Küçükpazarda çıkan yangın söndürüldü - Haberler - İstanbul İtfaiyesi

  Yangın söndürme çalışmalarında 24 araç 90 personel görev yaptı.  Yangın sonucu  Kasnakçılar sokakta bulunan 6 ,12.13,14, 16 sayılı 3’er katlı , 15 sayılı 2 katlı ahşap binalar tamamen ,  17 sayılı 4 katlı betonarme binanın 4. kat daire dahili ve çatısı  yandı. Yangın sonucu yaralı ve can kaybı olmadı. Müdahale sırasında 2 itfaiye eri dumandan etkilenerek fenalaştı. 
Yangının, çıkış sebebi henüz bilinmiyor.