Haberler

Kamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitimi ve tatbikatları devam ediyor24 Kasım 2016 Perşembe
İstanbul İtfaiyesi, İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personeline, üç gün süren “Yangın ve Güvenlik Eğitimi” verdi.

21 Kasım 2016 - 23 Kasım 2016 tarihleri arasında üç gün süre ile İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personeline "Yangın ve Güvenlik Eğitimi" verildi. Eğitimin Birinci günü; Yangının yapısı ve gelişimi, lpg ve doğalgaz bilgisi, yangın yerindeki tehlikeler İkinci gün; Söndürme maddeleri ve kullanım teknikleri, Yangın güvenlik önlemleri ve organizasyonu Üçincü gün; İtfaiye ekipman bilgisi alanlarında eğitim verildi ve yangın söndürme tatbikatı ile eğitim sona erdi.

Verilen bu eğitimle İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personeline yangın anındaki doğru hareket tarzı ve müdahale teknikleri öğretildi.

Kamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitimi ve tatbikatları devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitimi ve tatbikatları devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitimi ve tatbikatları devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitimi ve tatbikatları devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi