Haberler

Kamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitimi ve tatbikatlarımız devam ediyor29 Kasım 2016 Salı
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü Halkalı Gümrük Müdürlüğü'nde yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Halkalı Gümrük Müdürlüğü'nün yeni binasında yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik. 

Çatalca Muratbey Mahallesi Güzide Sokak No:20'de bulunan binada ortaklaşa yapılan tatbikatta senaryo gereği saat 11:14 sıralarında alınan ihbarlar üzerine İBB Çatalca İtfaiye ekibimiz tatbikat yerine sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekibimiz katlarda söndürme ve kurtarma çalışmaları yaptı, içeride mahsur kalan bir çalışanı tahliye ederek güvenli bölgeye çıkararak sağlık ekiplerine ulaştırdı.

Çalışanların da ilgiyle takip ettiği tatbikat, başarıyla sonlandırıldı.  

 

Kamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitimi ve tatbikatlarımız devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitimi ve tatbikatlarımız devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitimi ve tatbikatlarımız devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitimi ve tatbikatlarımız devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitimi ve tatbikatlarımız devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi