Haberler

İstanbul İtfaiyesi Yangın Güvenlik Eğitimlerine devam ediyor 22 Aralık 2016 Perşembe
İtfaiye Eğitim Merkezi ve Resneli Eğitim Tesislerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müdürlüklerinden gelen personele 3 Günlük Yangın Güvenlik Eğitimi verdi.

19 Aralık 2016 tarihinde başlayıp 21 Aralık 2016 tarihinde sona eren İ.B.B. Müdürlüklerine verdiğimiz üç günlük Yangın ve Güvenlik Eğitimi'nde kursiyerlere, birinci gün; yangına karşı doğru davranış şekilleri, yangının yapısı ve gelişimi, lpg ve doğalgaz bilgisi, yangın yerindeki tehlikeler, ikinci gün; söndürme maddeleri ve kullanım teknikleri, yangın güvenlik önlemleri ve organizasyonu üçüncü gün; mobil eğitim aracı bilinçlendirme eğitimi, yangında arama-kurtarma ve yangın söndürme tatbikatı ile eğitim sonlandırıldı.

Verilen bu eğitimle İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeline yangın anındaki doğru hareket tarzı ve müdahale teknikleri öğretildi.

İstanbul İtfaiyesi Yangın Güvenlik Eğitimlerine devam ediyor  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi Yangın Güvenlik Eğitimlerine devam ediyor  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi Yangın Güvenlik Eğitimlerine devam ediyor  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi Yangın Güvenlik Eğitimlerine devam ediyor  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi Yangın Güvenlik Eğitimlerine devam ediyor  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi Yangın Güvenlik Eğitimlerine devam ediyor  - Haberler - İstanbul İtfaiyesi