Haberler

İstiklal caddesi'nde yangın31 Ocak 2017 Salı
Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi İstiklal Caddesi Zambak Sokak üzerinde bulunan 6 katlı sinema ve eğlence merkezinin 5. katında yangın meydana geldi.

Saat 09:56 sıralarında alınan ihbarlar üzerine olay yerine Beyoğlu, Fatih, Şişli, Beşiktaş, Seyrantepe İtfaiye ve 112 Hızır Acil Ambulans ekiplerimiz sevk edildi.

20 araç ve 59 personel ile alarma geçerek kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimiz, bina içinden ve dışından organize olarak yürüttükleri çalışmalar ile yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Yangına, kendi imkanları ile müdahale etmeye çalışan ve dumandan etkilenen 2 vatandaşımız tarafımızca kurtarılarak, sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildi.

İstiklal caddesinde yangın - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstiklal caddesinde yangın - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstiklal caddesinde yangın - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstiklal caddesinde yangın - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstiklal caddesinde yangın - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstiklal caddesinde yangın - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstiklal caddesinde yangın - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstiklal caddesinde yangın - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstiklal caddesinde yangın - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstiklal caddesinde yangın - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstiklal caddesinde yangın - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstiklal caddesinde yangın - Haberler - İstanbul İtfaiyesi