Haberler

Libya'dan gelen misafirlerimizi ağırladık2 Şubat 2017 Perşembe
Belediye Başkanlarının, Libya'da faaliyette bulunan çeşitli STK temsilcilerinin de yer aldığı heyet İstanbul'a geldi.
Belediye Başkanlarının, Libya'da faaliyette bulunan çeşitli STK temsilcilerinin de yer aldığı 20 kişilik bir heyet İstanbul Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri hakkında bilgi almak ve görüş alışverişinde bulunmak üzere 29 Ocak'ta İstanbul'a geldi.
Konuk heyet İstanbul Büyükşehir Belediyesi birim ziyaretleri programı çerçevesinde 1 Şubat 2017 Çarşamba günü  Afet Koordinasyon Merkezi(AKOM)’a ziyarette bulundu.
Heyete, İstanbul İtfaiyesi ve Afet Koordinasyon Merkezimiz ile ilgili genel bilgiler ve faaliyetler hakkında bir sunum yapıldı.
5 Şubat'a kadar İstanbul'da bulunacak heyet, programları çerçevesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesinin diğer birimlerini ziyaret etmeye devam edecek.
Libyadan gelen misafirlerimizi ağırladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiLibyadan gelen misafirlerimizi ağırladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiLibyadan gelen misafirlerimizi ağırladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiLibyadan gelen misafirlerimizi ağırladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiLibyadan gelen misafirlerimizi ağırladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiLibyadan gelen misafirlerimizi ağırladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiLibyadan gelen misafirlerimizi ağırladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesi