Haberler

Taktıkları kask, hayatlarını kurtardı.6 Şubat 2017 Pazartesi
Motosiklet ve aracın karıştığı trafik kazasında takılan kask hayat kurtardı.

Fatih Zeyrek Mahallesi Macar Kardeşler Caddesi üzerinde bir araç ve motosikletin karıştığı kazayı gören vatandaşlarımız durumu hemen itfaiyemize bildirdi. Saat 17:43 sıralarında alınan ihbarlar üzerine olay yerine İBB Fatih İtfaiye ve 112 Hızır Acil Ambulans ekiplerimiz sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimiz, kazanın etkisiyle ayağı motosiklete sıkışan sürücüyü ve arkasında seyahat eden yolcuyu kurtararak sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmesini sağladı.

Taktıkları kask sayesinde kazayı hafif sıyrıklarla atlatan iki vatandaşımız, ülkemizin gururu 5 kez Dünya Motosiklet Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu'nun "Başıma Gelen En Güzel Şey" mesajının bir göstergesiydi.

Kask, bir kez daha hayat kurtardı...

Taktıkları kask, hayatlarını kurtardı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTaktıkları kask, hayatlarını kurtardı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTaktıkları kask, hayatlarını kurtardı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTaktıkları kask, hayatlarını kurtardı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTaktıkları kask, hayatlarını kurtardı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTaktıkları kask, hayatlarını kurtardı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesi