Haberler

İki Durak Arası İyilik Molası'na yoğun ilgi18 Şubat 2017 Cumartesi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılayı’nın kan bağışını arttırabilmek amacıyla İstanbul Metrolarında organize ettiği "İki Durak Arası İyilik Molası" kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü.

Türk Kızılayı ve İBB iştiraklerinden Metro İstanbul’un birlikte planladığı Kan Bağış Etkinliği,  18- 19 Şubat tarihlerinde Pendik, Ünalan, Yenikapı, Hacıosman ve Kirazlı metro istasyonlarında aynı anda yapıldı. Vatandaşların kampanyaya ilgisi yoğundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metro İstanbul AŞ Genel Müdürü Kasım Kutlu ve Türk Kızılayı Başkanı Kerem Kınık da kampanyaya destek vermek için Yenikapı Metro İstasyonu’ndaydı. Metro çalışanları da kan vererek kampanyaya destek oldu.

Metro yolcularının kan bağışına destek olmalarını amaçlayan etkinliklerde, yolcular bulundukları istasyonlarda kan verdiler ve metro müzisyenlerinin konserlerini dinlediler. Kampanyaya destek olan ve metroyu kullanan vatandaşlara çeşitli ikramlar da yapıldı. Kampanyaya, “Kan Bağışı Seferlerimiz Başladı”, Haydi İstanbul #KanHayattır sloganlarıyla sosyal medyadan da destek verildi.

İki Durak Arası İyilik Molasına yoğun ilgi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİki Durak Arası İyilik Molasına yoğun ilgi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİki Durak Arası İyilik Molasına yoğun ilgi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİki Durak Arası İyilik Molasına yoğun ilgi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİki Durak Arası İyilik Molasına yoğun ilgi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİki Durak Arası İyilik Molasına yoğun ilgi - Haberler - İstanbul İtfaiyesi