Haberler

Yeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir24 Şubat 2017 Cuma
Yeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir

Dursun Emir Yargın

10 yaşında, Konya’da yaşıyor, 4.sınıf öğrencisi ve Akdeniz anemisi hastası.

Dili döndüğünden beri, annesine babasına çevresine hep itfaiyeci olmak istediğini anlatan tatlı mı tatlı bir kardeşimiz.

Ailesi de Dursun Emir’in bu arzusuna kayıtsız kalamayarak TRT ekranlarında yayınlanan “İyilik Kulubü” programına başvurmuşlar. Gerekli görüşmeler sonucu İstanbul’a gelen kardeşimizi, Kocasinan ve Resneli’de bulunan İBB İtfaiye Eğitim Merkezi’mizde ağırladık.

Eğitim Merkezimizde Dursun Emir için düzenlediğimiz özel programda, tırmanma kulesinden iple iniş, ip üzerinde karşıdan karşıya geçiş eğitimlerini başarıyla gerçekleştirdik. Devamında ise kardeşimiz, yangın simülasyon alanımızda bulunan yangın konteynırlarında gerçeğini aratmayan yangını itfaiyeci ağabeyleri ile beraber söndürdü. Kendisine Eğitim Aracımızda verilen teorik ve pratik bilgileri can kulağıyla dinledi, uyguladı.

İtfaiyeci ağabeyleri ile yaşamak zorunda kaldığı sıkıntıyı unutarak, hayatında fark yaratacak ve belki de yıllar sonra bile hatırlayacağı bir gün geçirmenin coşkusunu yaşadı.

İBB İtfaiye Daire Başkanlığı olarak Dursun Emir’in İtfaiyeci olma hayalini gerçekleştirmesine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşarken kendisine acil şifalar diliyoruz.

Yeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYeni mesai arkadaşımız, minik kardeşimiz Dursun Emir - Haberler - İstanbul İtfaiyesi