Haberler

Bizim işimiz hayat kurtarmak25 Nisan 2017 Salı
Sancaktepe'de mahsur kalan dostumuzun yardımına koştuk.

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi Yenidoğan Caddesi Asker Sokak üzerinde bulunan bir çukura düşerek mahsur kalan köpeği farkeden duyarlı vatandaşlarımız durumu itfaiyemize bildirdi. Saat 10:22 sıralarında alınan bilgilendirme üzerine olay yerine İBB Yenidoğan İtfaiye ekibimiz sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekibimiz, kuyuda mahsur kalan köpeği, titiz ve profesyonel bir çalışma ile bulunduğu yerden kurtardı.

Mahsur kalan dostumuzun sağlıklı bir şekilde doğal yaşamına devam etmesini sağlayan ekibimiz, bir hayatı daha kurtarmanın verdiği mutlulukla istasyonuna geri döndü.

Bizim işimiz hayat kurtarmak - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBizim işimiz hayat kurtarmak - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBizim işimiz hayat kurtarmak - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBizim işimiz hayat kurtarmak - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBizim işimiz hayat kurtarmak - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBizim işimiz hayat kurtarmak - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBizim işimiz hayat kurtarmak - Haberler - İstanbul İtfaiyesi