Haberler

İstanbul İtfaiyesi, Dünya Polis ve İtfaiye Oyunlarına katılmak üzere ABD'ye gitti6 Ağustos 2017 Pazar
65'den fazla ülkeden 10 binin üzerinde katılımcının bulunduğu WPFG Polis ve İtfaiye Oyunları'nda Türkiye’yi temsil edecek olan İstanbul İtfaiyesi 22 itfaiyeci ile madalya mücadelesi verecek.

1967 yılında ilk kez ABD'de başlayan Polis ve İtfaiye oyunları 1983 yılından itibaren Dünya Polis ve İtfaiye Oyunlarına dönüştürülerek her iki yılda bir tekrarlanmaktadır.

Bu yıl 17'ncisi yapılan WPFG Polis ve İtfaiye Olimpiyatlarına 65'den fazla ülkeden 10 binin üzerinde sporcu katılmaktadır.

Ülkemizi temsilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi atletizm, yüzme, ultimate firefighter (en sıkı itfaiyeci) gibi itfaiye yarışlarının yapıldığı 56 farklı branştaki organizasyona, 22 sporcu ve 3 yönetici ile katılmaktadır. 

WPFG Polis ve İtfaiye Oyunları ABD Los Angeles'ta 7-16 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır. İstanbul İtfaiyesi takımı 7 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak olan açılış seremonisinde bayrağımızı dalgalandırarak açılışa katılacaktır.

 

İstanbul İtfaiyesi, Dünya Polis ve İtfaiye Oyunlarına katılmak üzere ABDye gitti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi, Dünya Polis ve İtfaiye Oyunlarına katılmak üzere ABDye gitti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi, Dünya Polis ve İtfaiye Oyunlarına katılmak üzere ABDye gitti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi, Dünya Polis ve İtfaiye Oyunlarına katılmak üzere ABDye gitti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi, Dünya Polis ve İtfaiye Oyunlarına katılmak üzere ABDye gitti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi, Dünya Polis ve İtfaiye Oyunlarına katılmak üzere ABDye gitti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi, Dünya Polis ve İtfaiye Oyunlarına katılmak üzere ABDye gitti - Haberler - İstanbul İtfaiyesi