Haberler

İstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor11 Ağustos 2017 Cuma
ABD Los Angeles’ta devam eden ‘Polis ve İtfaiye Oyunları’nda mücadele veren İstanbul İtfaiyesi, oyunların üçüncü gününde 3 bronz madalya daha alarak madalya sayısını 11’e çıkardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi; Dünya Polis ve İtfaiye Oyunları’nda (World Police & Fire Games) madalya sayısını 11’e yükseltti. Oyunların ilk gününde 2 altın 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Ay-yıldızlı ekibimiz ikinci gün; Serbest Stil Güreşte 80 kg’da Halit Pınar ile gümüş, 59 kg’da da Erol Özçelik ile bronz kazandı. Atletizm 3000 metrede ise Yasin Bilmez gümüş madalya aldı.

Oyunların üçüncü gününde ise 1500 metre serbest yüzme ve 200 metre karışık yüzmede Nurettin Ünal bronz madalyaları aldı. Atletizm yüksek atlamada ise Alper Ateş derecesiyle bronz madalya kazandı.

İstanbul İtfaiyesi Dünya Polis ve İtfaiye Oyunları’nın üçüncü gününün sonunda toplam madalya sayısını 11’e yükseltti. Oyunların ilk gününde 59 Kg’da Halit Pınar ve 71 Kg’da Şükrü Akyıldız altın madalya, 80 Kg’da Erol Özçelik ve yine aynı kiloda Nurettin Ertekin gümüş madalya, 75 Kg’da da Ramazan Alpul bronz madalyayı ülkemize getirmişti.

İstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi