Haberler

İtfaiye Ailesi İBB Florya Sosyal Tesislerinde bir araya geldi27 Eylül 2017 Çarşamba
Teşkilatımız 303. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Florya Sosyal tesislerinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

303. kuruluş yıl dönümünü kutlayan İstanbul İtfaiyesi'nin Florya Sosyal tesislerinde düzenlenen yemeğine İtfaiye Daire Başkanı Ali KARAHAN, Zabıta Daire Başkanı Tayfun KARAALİ, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel TURBAY, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent USLU ile İtfaiye Müdür, Müdür Yardımcıları, amirleri, İtfaiye çalışanları, gönüllü itfaiyecilerimiz, emekli itfaiyecilerimiz ve şehit ailelerimiz katıldı.

Gecede övgülerin en kıymetlisine mazhar olmuş bu şehre hizmeti emanet bilen, özellikle son yıllardaki yatırımlarla büyüyen, gelişen, güçlenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin geçmişi ve bugünü ile birlikte büyük bir aile olduğu ve daha güvenli İstanbul için geleceğe emin adımlarla yürüdüğü bir kez daha hissedildi.

Düzenlenen programda yılın itfaiyecilerine ve emekli olan çalışanlarımıza teşekkür belgeleri ile hediyeleri takdim edildi.

İtfaiye Ailesi İBB Florya Sosyal Tesislerinde bir araya geldi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Ailesi İBB Florya Sosyal Tesislerinde bir araya geldi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Ailesi İBB Florya Sosyal Tesislerinde bir araya geldi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Ailesi İBB Florya Sosyal Tesislerinde bir araya geldi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Ailesi İBB Florya Sosyal Tesislerinde bir araya geldi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Ailesi İBB Florya Sosyal Tesislerinde bir araya geldi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Ailesi İBB Florya Sosyal Tesislerinde bir araya geldi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Ailesi İBB Florya Sosyal Tesislerinde bir araya geldi - Haberler - İstanbul İtfaiyesi