Haberler

İstanbul İtfaiyesi, Konya Belediye İhtiyaçları Fuarı’nda...17 Haziran 2008 Salı
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul İtfaiyesi, Konya 4’üncü Belediye İhtiyaçları Fuarı’nda ilgi odağı oldu.

İstanbul İtfaiyesi, 9 ülkeden 115 firma ve 27 belediyenin katıldığı TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezindeki fuara, İstanbul için yurt dışında özel üretilen dar alan itfaiye aracı ve 6 personelle katıldı. İstanbul İtfaiyesinin standına, fuarı ziyaret edenler yoğun ilgi gösterdi. İstanbul İtfaiyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan ziyaretçilere, son dönemde ivme kazanan eğitim çalışmaları kapsamında hazırlanan eğitim kitapları ve eğitim CD’leri de verildi. İstanbul İtfaiyesi personeli, yapılan çalışmalar başta olmak üzere ziyaretçilerin İstanbul İtfaiyesi hakkındaki soruları da yanıtladı.  İstanbul için özel üretilen, yüksek manevra kabiliyetine sahip, yengeç yürüyüşü ile dar ve girilemeyen sokaklarda rahatlıkla hareket edebilen dar alan itfaiye aracı da vatandaşların yanı sıra fuara katılan ve ziyarete gelen diğer belediye yetkilileri tarafından yakından incelendi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile Dünya Tarihi Kentler Birliği Başkanı ve Kyoto Belediye Başkanı Daisaku Kadokawa da İstanbul İtfaiyesinin standını ziyaret etti. Akyürek ve Kodakawa’ya İstanbul İtfaiyesinin yürüttüğü çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi verildi.      

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen fuar 14 Haziran cumartesi günü sona erdi.

İstanbul İtfaiyesi, Konya Belediye İhtiyaçları Fuarı’nda... - Haberler - İstanbul İtfaiyesi

İstanbul İtfaiyesi, Konya Belediye İhtiyaçları Fuarı’nda... - Haberler - İstanbul İtfaiyesi