Haberler

Başkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi1 Ocak 2018 Pazartesi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbulluların huzur ve güven içerisinde yeni yıla girmeleri için görev başında olan İBB birimlerini ziyaret etti.

Başkan Uysal ve İstanbul Valisi Vasip Şahin İBB bürokratları ile birlikte İstanbulluların huzur ve güven içerisinde yeni yıla girebilmeleri için 24 saat esaslı görev başında olan İBB birimlerini ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih–İtfaiye, Edirnekapı–Zabıta, Edirnekapı–İETT birimlerini Vali Şahin ile birlikte ziyaret eden Başkan Uysal gece gündüz demeden görev başında olan mesai arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“Bizler kendi huzurumuzdan önce İstanbulluların huzurunu düşünüyoruz” diyen Başkan Uysal şöyle devam etti: “Vatandaşlarımız aileleriyle ve arkadaşlarıyla birlikte yeni yıla girerken sizler görevinizin başında vatandaşlarımızın huzur ve güveni için ailelerinizden ve arkadaşlarınızdan ayrı kalarak gecenin bu saatinde görev yapıyorsunuz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar bize ulaşan İstanbul genelinde herhangi ciddi bir olay yaşanmadı. Sabaha kadar görevinizin başınızdasınız. Hepinize kolaylıklar diliyorum.”

Başkan Uysal ve Vali Şahin ziyaret ettikleri İBB birimlerinde görev başında olan çalışanlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Uysal yeni yıla mesai arkadaşlarıyla birlikte girdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesi