Haberler

Başkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı.15 Haziran 2018 Cuma
İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarıyla bayramlaştı. İstanbulluların ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Uysal, “Bayram; akrabaları, dostları, tanıdıkları hatırlama günüdür. İnşallah İstanbul’da ve Türkiye’de bayramımız, bayram tadında geçer. İnşallah bayramdaki sevincimiz ve mutluluğumuz diğer günlere de yansıyarak daim olur” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Saraçhane binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine, İBB Meclisi Başkan Vekili Ahmet Selamet, İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, genel sekreter yardımcıları, İSKİ ve İETT genel müdürleri, başkan danışmanları, daire başkanları, İBB iştiraklerinin genel müdürleri ile çalışanlar ve aileleri katıldı.

İBB çalışanları ile İstanbulluların ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Mevlüt Uysal, “İBB olarak, İstanbulluların bayramı bayram tadında yapabilmesi için görevlerimiz var. İBB Meclisimizin aldığı kararla, her yıl olduğu gibi vatandaşlarımız toplu ulaşımı yüzde 50 indirimli kullanacak. Bayramda toplu taşımada ek seferler konulacak. İstanbulluların huzur içinde bayram yapması için her türlü tedbirleri alındı. Personelimiz, kendileri bayram yapmaktan daha ziyade İstanbullulara bayram yaptıracak. Daha fazla, daha özenli bir çalışma olacak. İETT’miz, Zabıtamız ve İtfaiyemiz, İSKİ’miz İGDAŞ’ımız ve diğer bütün birimlerimiz bayramda su, doğalgaz kesintisi olmaması için de bayramda görevinin başında olacak” diye konuştu.

Mevlüt Uysal, bayramların geçmişleri hatırlayarak dua etmek ve büyükleri ziyaret ederek bayramlaşmak ve dualarını almak adına önemli olduğunu vurgulayarak, Ramazan Bayramı’nın ülkemizdeki birlik ve beraberliği geliştirmeye vesile olmasını diledi.

Uysal, “Bayram; akrabaları, dostları, tanıdıkları hatırlama günüdür. İnşallah İstanbul’da ve Türkiye’de bayramımız, bayram tadında geçer. İnşallah bayramdaki sevincimiz ve mutluluğumuz diğer günlere de yansıyarak daim olur. Ülkemizde huzur ve barış ortamında yaptığımız bayramlar, inşallah bütün İslam alemine yansır. İslam aleminin tamamı da inşallah bayramlarını bayram tadında yapar. Hep beraber dua edelim ki onlar da bayramı bayram tadında yapacakları günlere bir an önce kavuşsunlar” ifadelerini kullandı.

Başkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan UYSAL İBB ailesiyle bayramlaştı. - Haberler - İstanbul İtfaiyesi