Haberler

İBB Tekirdağ'daki tren kazasına müdahale için seferber oldu9 Temmuz 2018 Pazartesi
Tekirdağ’da gerçekleşen tren kazası sonrası arama ve kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler seferber oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın talimatıyla Tekirdağ Çorlu’da gerçekleşen tren kazası sonrası belediye ekipleri harekete geçti. İBB’ye bağlı ekiplerin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

30 İTFAİYE KURTARMA PERSONELİ ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA DESTEK OLDU
Türkiye’yi derinden üzen tren kazası haberi alınır alınmaz arama ve kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla Başkan Mevlüt Uysal’ın talimatıyla İBB’ye bağlı ekipler bölgeye sevk edildi. İstanbul İtfaiyesi, 30 itfaiye kurtarma personeli, 4 hizmet aracı, 2 ışık kulesi ve 9 adet 6X6X6 kurtarıcı araç görevlendirdi.

TEKNİK PERSONEL VE EKİPMANLAR BÖLGEYE GÖNDERİLDİ
İBB’ye bağlı yol bakım ekipleri 12 personel, 2 vinç, 1 paletli iş makinesi, 1 lastik loder ve 1 mazot tankeri gönderdi. İSKİ ise çalışmalara destek olmak amacıyla 12 personel, 1 adet 50 tonluk vinç ve 1 adet 80 tonluk vinç bölgeye sevk etti. Kaza bölgesinde Lojistik Destek Merkezi’ne bağlı Mobil Büfe aracı 3 personelle hizmet veriyor. Ayrıca Yenibosna Adli Tıp Merkezi’nde 1 Mobil Büfe ve Halkla İlişkiler ekibi görevlendirildi.

İBB Tekirdağdaki tren kazasına müdahale için seferber oldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB Tekirdağdaki tren kazasına müdahale için seferber oldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB Tekirdağdaki tren kazasına müdahale için seferber oldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB Tekirdağdaki tren kazasına müdahale için seferber oldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB Tekirdağdaki tren kazasına müdahale için seferber oldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB Tekirdağdaki tren kazasına müdahale için seferber oldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB Tekirdağdaki tren kazasına müdahale için seferber oldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB Tekirdağdaki tren kazasına müdahale için seferber oldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesi