Haberler

Eğitimlerimize "Trafik Kazalarına Müdahale Eğitimi" ile devam ediyoruz5 Eylül 2018 Çarşamba
İtfaiye Eğitim Merkezi 2018 yılı hizmet içi eğitimleri kapsamında 32 saatlik “Trafik Kazalarına Müdahale Eğitiminin 16 saati “itfaiye e-akademi” sistemi üzerinden teorik, 16 saati uygulamalı eğitim olarak Resneli Eğitim Tesisimizde verildi.

Trafik Kazalarına Müdahale Eğitiminde: Trafik kazalarında kurtarma aşamaları, araçların yapısal ve teknik özellikleri, araç üzerinde yapılacak operasyonel çalışmalar hakkında teorik bilgiler verildi. Ekipmanların etkin kullanılması, taşıt ve kazazedelerin güvenliğinin sağlanması, stabilizasyon çalışmaları, cam yönetimi, kapı, ön panel ve tavan açma teknikleri konuları uygulamalı olarak yapıldı. İçlerinde yaralılar olan ve çeşitli pozisyonlarda kazaya maruz kalmış araçlarla ilgili, hepsi birbirinden zorlu 5 farklı parkur oluşturularak, arkadaşlarımız ekipler halinde trafik kazalarına müdahale etmeleri istendi. Personelimizce uygun araç ve ekipmanlar kullanarak, senaryolu çalışmalarla kazaya uğramış araçlardan kazazedeleri güvenli şekilde tahliye etti.

Eğitimlerimize Trafik Kazalarına Müdahale Eğitimi ile devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitimlerimize Trafik Kazalarına Müdahale Eğitimi ile devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitimlerimize Trafik Kazalarına Müdahale Eğitimi ile devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitimlerimize Trafik Kazalarına Müdahale Eğitimi ile devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEğitimlerimize Trafik Kazalarına Müdahale Eğitimi ile devam ediyoruz - Haberler - İstanbul İtfaiyesi