Haberler

TBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti1 Ocak 2019 Salı
TBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti.

İtfaiye teşkilatının 300 yıldan fazla bir geçmişi olan, Osmanlı’dan günümüze kadar gelen köklü bir teşkilatın olduğunu dile getiren Başkanımız, sözlerine “İstanbul’da, sadece bugün 50’den fazla itfai olay oldu, ihbar sayısı değil olay sayısı. Teşkilatımız bu olaylara müdahale etti ve vatandaşlarımızın hem canını hemde malını kurtardı. Böylesine kutsal bir teşkilattan bahsediyoruz. İnsanların evlerinde yeni yıla girmeye saatler kala ailesi ile, çocukları ve sevdikleri ile beraber iken, sizler burada tetikte bir ihbar gelmesini bekliyorsunuz. Hayat kurtarmak çok ulvi bir iş, kendi canınızı ortaya koyarak alevlerin içerisine girip yeri geldiğinde bir çocuğu, yeri geldiğinde bir yaşlı teyzeyi kurtarıyorsunuz. Böylesine mukaddes bir mesleğe sahipsiniz”

“Eğer emeğinin hakkını hak ederek alan teşkilat neresi derseniz, bunların başında gelen kuruluş itfaiye teşkilatıdır. Siz İstanbullunun huzur içinde güven içinde başını yastığa koyduğunda uyumasına vesile olan bir teşkilatsınız. İstanbullular adına, hemşehrilerim adına, ülkem adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun.” diyerek devam etti.

Ziyaretin sonunda İtfaiyeci kıyafeti giyen Başkanımız,telsizden itfaiye teşkilatımızın yeni yılını kutlayarak ziyaretini sonlandırdı.

TBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM, Ümraniye İtfaiye istasyonumuzu ziyaret etti - Haberler - İstanbul İtfaiyesi