Haberler

Özbekistan Taşkent İtfaiyesi’nden gelen itfaiye heyetini misafir ettik27 Haziran 2019 Perşembe
Özbekistan Taşkent İtfaiyesi Başkanı Yarbay Azmiov Islom Ergashevich ve beraberindeki heyet bizleri ziyaret etti.

Destek Hizmetleri Müdürümüz Mahmut Abacı’nın da katıldığı toplantıda misafirlerimize öncelikle teşkilatımızın organizasyon yapısı, çalışmaları ve projeleri hakkında sunum gerçekleştirdik. Karşılıklı soru-cevap şeklinde devam eden sunum Taşkent İtfaiye heyetinden bir itfaiyecinin güzel duası ile son buldu.

Sunumun ardından misafirlerimize Fatih İtfaiye istasyonumuzda araç ve gereçlerimiz hakkında bilgi verildikten sonra Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürlüğümüz gezdirildi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ardından tamamlandı.

Özbekistan Taşkent İtfaiyesi’nden gelen itfaiye heyetini misafir ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiÖzbekistan Taşkent İtfaiyesi’nden gelen itfaiye heyetini misafir ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiÖzbekistan Taşkent İtfaiyesi’nden gelen itfaiye heyetini misafir ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiÖzbekistan Taşkent İtfaiyesi’nden gelen itfaiye heyetini misafir ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiÖzbekistan Taşkent İtfaiyesi’nden gelen itfaiye heyetini misafir ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiÖzbekistan Taşkent İtfaiyesi’nden gelen itfaiye heyetini misafir ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiÖzbekistan Taşkent İtfaiyesi’nden gelen itfaiye heyetini misafir ettik - Haberler - İstanbul İtfaiyesi