Haberler

Hizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor26 Ağustos 2020 Çarşamba
Hizmet içi eğitimlerimiz Merdiven Operatörü Eğitimi 3. kur ile devam ediyor.

İstanbulluların huzur ve güven içerisinde yaşayabilmeleri için 365 gün 24 saat görev yapan İstanbul İtfaiyesi, personeline yönelik eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İBİTEM’de gerçekleştirilen hizmet içi eğitimler ile personelin bilgi ve becerisini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor.

2020 yılı hizmet içi eğitimleri kapsamında, eş zamanlı olarak Avrupa yakası Bahçelievler ve Resneli Eğitim Tesisleri ile Anadolu yakasında Büyükbakkalköy Eğitim Tesislerinde teorik ve uygulamalı, 40 saat sürecek olan Merdiven Operatörü Eğitimi başladı.

Eğitime Avrupa yakasından 61 kişi ve Anadolu yakasından 47 kişi olmak üzere tüm istasyonlarımızda görevli bulunan toplamda 108 personel katıldı. 5 gün sürecek olan 3. kur Merdiven Operatörü eğitim programı 28 Ağustos 2020 Cuma günü tamamlanacak.

Hizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi