Haberler

Kamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitim ve tatbikatları devam ediyor21 Eylül 2021 Salı
Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan personele '' Yangın ve Kurtarma Eğitimi '' verildi. Eğitimin ardından kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi.

İstanbul İtfaiyesi olarak Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan 30 personele verilen eğitimde; yangının tanımı, yangın anında doğru davranış hareketleri ve yangından kurtarma müdahale yöntemleri kazandırılması hedeflendi. Eğitimin ardından uygulanan tatbikatta senaryo gereği bina içerisinde mahsur kalan personel merdiven aracımız ile olay yerinden kurtarılarak eğitim başarılı şekilde tamamlandı.

Kamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitim ve tatbikatları devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitim ve tatbikatları devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitim ve tatbikatları devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitim ve tatbikatları devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitim ve tatbikatları devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitim ve tatbikatları devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiKamu kuruluşlarına yönelik yangın güvenlik eğitim ve tatbikatları devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi