Haberler

İtfaiye Daire Başkanlığı'mızda, yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik30 Aralık 2021 Perşembe
İtfaiye Daire Başkanlığı'mızda, yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik

Fatih’te bulunan merkez binamızda, Merkez İtfaiye Şube ve Avrupa Yakası Müdürlüklerimiz ile mesai arkadaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ortak tatbikat gerçeğini aratmadı.

Uyarlanan senaryo gereği merkez binamızın ikinci katında yangın çıktığı ve içeride mahsur kalanların bilgisinin ulaşması ile Fatih İtfaiye İstasyonumuz hemen harekete geçti. Kısa sürede yaralıların olduğu bölüme ulaşan ekiplerimiz, burada dumandan etkilenen iki yaralıyı tahliye ederek sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmesini sağladı.

Tatbikatın devamında ise yangın ve afet bilgisi üzerine teorik bilgiler verildi. Olası bir yangına müdahale edilme teknikleri pratik olarak arkadaşlarımızca uygulandı.

 İtfaiye Daire Başkanlığımızda, yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Daire Başkanlığımızda, yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Daire Başkanlığımızda, yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Daire Başkanlığımızda, yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Daire Başkanlığımızda, yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Daire Başkanlığımızda, yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Daire Başkanlığımızda, yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Daire Başkanlığımızda, yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİtfaiye Daire Başkanlığımızda, yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesi