Haberler

Daire Başkanımız Sayın Remzi Albayrak'tan, aday memurlara: 2 Şubat 2023 Perşembe
Daire Başkanımız Sayın Remzi Albayrak'tan, aday memurlara: "Hoşgeldiniz"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre belirtilen münhal kadrolara açıktan atama yoluyla yapılan sınavlarda başarı gösteren 62 itfaiye eri adayı Temel İtfaiye Er Eğitimine 30.01.2023 tarihi itibariyle başlandı.

Bugün Daire Başkanımız Sayın Remzi Albayrak,  İBİTEM'de (İtfaiye Eğitim Merkezi) eğitim alan aday memurlara konuştu. Başkanımızın konuşmasından satır başları şu şekildeydi;

"Hepinizi kutluyorum zorlu bir süreçten geçtiniz. Ve itfaiye teşkilatımıza katılmaya hak kazandınız, bu anlamda hepinizi tebrik ediyorum. Tekrar hoşgeldiniz.  Gelmiş olduğunuz kurum, büyük bir teşkilat. İtfaiyecilik başlı başına bir olgu.Dünya üzerinde en kutsal mesleklerin başında gelir, çünkü hayat ile ölüm arasında icra edilen bir iştir.

 Kaç yıllık itfaiyeci olunursa olunsun, her gidilen yangının, her olayın, her kurtarmanın kendine has bir yapısı bir özelliği bulunmaktadır. Geçmişten getirdiğiniz birikimler ve tecrübeler, o anda analiz yapılarak bir sonuç bir çözüme ulaştırır sizi.

Her gittiğiniz yangın yada itfai olay, sizin son olayınız da olabilir. Bununda nedeni, her gittiğiniz yangında ve olayda birilerinin canını yada malını kurtarmak adına, kendi canınızı feda etmek zorunda kalabilirsiniz. Bizler her sabah nöbet devir teslimi yaparken, bir dua ile başlıyoruz. Bu duanın nedeni budur. Çünkü bu nöbet esnasında neyi yaşayacağımızı bilemiyorsunuz. İşte tüm bu sebepler, itfaiyeyi ve itfaiyeciliği diğer mesleklerde farklı kılar." diyerek sözlerine devam eden başkanımız daha sonra yeni başlayan arkadaşlarımızla tek tek tokalaşarak hasbihal ederek başarılar diledi.

Çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında program sonlandırıldı.

Daire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesiDaire Başkanımız Sayın Remzi Albayraktan, aday memurlara:  - Haberler - İstanbul İtfaiyesi