Haberler

Hizmet içi eğitim çalışmaları devam ediyor…9 Kasım 2009 Pazartesi
İstanbul İtfaiyesi bünyesinde görev yapan 101 itfaiye personeline yönelik “İleri Düzey Trafik Kazalarına Müdahale Eğitimi”ne İtfaiye Eğitim Merkezi (İBİTEM)’nde başlandı.

İstanbul ve İstanbulluların huzur ve güven içerisinde yaşayabilmeleri için 365 gün 24 saat görev yapan İstanbul İtfaiyesi’nde, personele yönelik eğitim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Artan ihtiyacı karşılamak ve dünya standartlarını yakalamak için itfaiye istasyon sayısını ve buna bağlı olarak personel sayısını planlı bir şekilde arttıran İstanbul İtfaiyesi, Türkiye’nin ilk ve en büyük itfaiye eğitim merkezi olan İBİTEM’de gerçekleştirilen hizmet içi eğitimler ile personelin bilgi ve becerisini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor.

Hizmet içi eğitimler kapsamında, İstanbul İtfaiyesi bünyesinde görev yapan 101 itfaiye personeline yönelik “İleri Düzey Trafik Kazalarına Müdahale Eğitimi” İtfaiye Eğitim Merkezi (İBİTEM)’nde 9 Kasım Pazartesi günü başladı.

101 İtfaiye personeli, eğitim programı çerçevesinde, trafik kazalarında araçlara müdahale ve yaralıları kurtarma yöntemleri hakkında eğitime tabi tutulacak. 3 hafta sürecek “İleri Düzey Trafik Kazalarına Müdahale Eğitimi” 26 Kasım Perşembe günü sona erecek.

Hizmet içi eğitim çalışmaları devam ediyor… - Haberler - İstanbul İtfaiyesi

Hizmet içi eğitim çalışmaları devam ediyor… - Haberler - İstanbul İtfaiyesi