Haberler

Şehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu20 Haziran 2017 Salı
Şehidimiz Ersin Gezer için Başakşehir İtfaiye Grubumuzda mevlid-i şerif okutuldu ve iftar programı yapıldı.

Bağcılar'da meydana gelen patlama sonucu şehit olan Çavuş Ersin GEZER için Başakşehir İtfaiye Grubumuzda mevlid-i şerif ve iftar programı yapıldı.

Şehidimizin son görev yeri olan Başakşehir İtfaiye Grubumuzdaki program yoğun katılımla gerçekleşti. İftardan önce şehidimizin ruhuna ithafen Yasin-i Şerif okundu. Hem şehidimiz Ersin GEZER için hem de bütün şehitler için dualar okundu. Yapılan iftarın ardından program sona erdi.

Şehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesiŞehidimiz için mevlid-i şerif okutuldu - Haberler - İstanbul İtfaiyesi