Haberler

Başkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı23 Haziran 2017 Cuma
Mesai arkadaşlarıyla bayramlaşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbulluların huzur içinde bayram yapması için her türlü tedbiri aldıklarını belirterek, hemşerilerinin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş, Saraçhane Belediye Binası’nda personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde İBB Meclisi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Temel Başalan ve CHP Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever, İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İETT ve İSKİ Genel Müdürleri, Başkan Danışmanları, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve İBB İştiraklerinin Genel Müdürleri de yer aldı.

İstanbulluların, İBB personelinin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Kadir Topbaş, şehrin yer yanında kurulan iftar sofralarıyla yaşatılan Ramazan ayının bereket ve huzur ikliminin bayram ve sonrasında da devam etmesi dileğinde bulundu.

“21. Yüzyılda barış ve huzur beklerken, teknolojik gelişmelerin insani değerlerin öldürdüğü bir zamana tanıklık etmekteyiz” ifadesini kullanan Kadir Topbaş, büyük bir milletin evlatları olarak yitirilen değerlere yeniden sarılmak zorunda olduğumuzu söyledi.

İstanbul’un 13 yıldır mesai arkadaşlarının özverili çalışmalarıyla konuşulur hale geldiğini belirten Başkan Kadir Topbaş, “Dünyanın 117, Avrupa’nın 123 ülkesinden büyük bu emanet şehirde birlikte hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Kıtaların buluştuğu, dünyanın merkezi olan bu şehir güzel dokunuşlarla kendisini göstermeye başladı. Biz yerel yönetim olarak niye bayram yapmayacağız. Çalışmalarımızla ve tedbirlerimizle İstanbullulara bayram yaptıracağız inşallah. İtfaiyemiz, zabıtamız, İETT’miz bayramda da görevleri başında olacak. İstanbul’da toplu ulaşım bu bayram boyunca da yüzde 50 indirimli olacak” diye konuştu.

“Arzumuz bu şehirde yaşayanların gurur duyması ve başka şehirlere, ülkelere özenmemesi” ifadesini kullanan Kadir Topbaş, hızla geçen zamanda önemli olanın geriye hayırla yad edilecek eserler bırakmak olduğunun altını çizdi.

Başkan Topbaş, “Geçmişten günümüze kadar bu kadim şehre hizmet etmiş herkesten Allah razı olsun. Ciddi bir sorumluluğu yüklendik. Bizlere de sağlık ve afiyet içinde çok daha fazla hizmetler etmeyi nasip etsin. İstanbul’da kurumsal taassup gözetmeksizin kendi hizmet alanlarımızın dışındaki alanlara da yardımcı olduk. İstanbul ve bu ülke hepimizin. Çalışanlarımızla birlikte Belediye Meclisimiz de çalışmalarımızda bize çok destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hükümetimiz gibi belediye olarak biz de her alanda başarıya imza atmak için çok çalışıyoruz. Dönemimizde belediyemiz sadece tedarik eden değil, ülkemizin teknolojik gelişmelerine destek veren bir başarıyı yakaladı” şeklinde konuştu.

Başkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiBaşkan Topbaş mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesi