Haberler

Genel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı26 Haziran 2017 Pazartesi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı; İBB, İtfaiye, Zabıta, İETT, İSKİ’yi ziyaret ederek bayramda görevi başında olan personelle bayramlaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı; İBB Saraçhane Binası, Fatih İtfaiye Daire Başkanlığı, Edirnekapı Zabıta Daire Başkanlığı, Edirnekapı İETT Garajı ve İSKİ Yenikapı Tesisi’ni ziyaret ederek bayramda görevi başında olan personelle bayramlaştı.

Ziyaretlerde İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan ve İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan da yer aldı.

Çalışanların Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Hayri Baraçlı, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik anlamına geldiğini belirterek, önemli olanın İstanbul’a hizmet edebilmek olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geçmişten günümüze hizmet sırasında büyük badireler atlatan, şehitler veren gazi bir belediye olduğuna dikkat çeken Baraçlı, “Böyle bir kurumun çalışanları olarak çok şerefli bir iş yapıyoruz. İtfaiye, Zabıta, İSKİ ve İETT gibi 7/24 hizmet veren kuruluşların ve personelinin hakları hiçbir zaman ödenmez. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde itfaiye ve zabıtanın rolü büyüktü. O gece burada olan arkadaşlarımız nasıl mücadele etti ve belediye binamızı nasıl geri aldık, bunu hepimiz biliyoruz” dedi.

“Ekip olarak hep birlikte güzel çalışmalar ortaya koyduğumuzda başarıyı da elde ediyoruz” ifadesini kullanan Baraçlı, şöyle konuştu; “1994 yılında Cumhurbaşkanımız ile yerel yönetimlerde başlayan hareket, Türkiye’nin 2023 vizyonu olarak devam ediyor. Ülkemizin dünyanın 10 büyük ekonomi arasına girmesi, ar-ge’si olan, teknoloji üreten ve inavasyonu olan bir memleket olabilmesi için Cumhurbaşkanımızın ve İstanbul’da da Başkanımız Kadir Topbaş’ın liderliğinde hep birlikte daha çok çalışmalıyız. Bunları yapabilmek için yerlilieşme ve millileşme konusunda da büyük mesafe kat etmeliyiz. İnanan insanlar, Allah’ın izniyle çalışırlar ve başarırlar”

Genel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiGenel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiGenel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiGenel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiGenel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiGenel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiGenel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiGenel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiGenel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiGenel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiGenel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesiGenel Sekreterimiz Baraçlı görevi başındaki personelle bayramlaştı - Haberler - İstanbul İtfaiyesi