Haberler

İstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor12 Ağustos 2017 Cumartesi
ABD Los Angeles’ta devam eden ‘Polis ve İtfaiye Oyunları’nda mücadele veren İstanbul İtfaiyesi, oyunların dördüncü gününde 3 gümüş, 1 bronz madalya daha alarak madalya sayısını 15’e çıkardı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi; Dünya Polis ve İtfaiye Oyunları’nda (World Police & Fire Games) madalya sayısını 15’e yükseltti.
 
Oyunların ilk gününde 2 altın 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Ay-yıldızlı ekibimiz ikinci gün; Serbest Stil Güreşte 80 kg’da Halit PINAR ile gümüş, 59 kg’da da Erol ÖZÇELİK ile bronz kazandı. Atletizm 3000 metrede ise Yasin BİLMEZ gümüş madalya aldı.
 
Oyunların üçüncü gününde ise 1500 metre serbest yüzme ve 200 metre karışık yüzmede Nurettin ÜNAL bronz madalyaları aldı. Atletizm yüksek atlamada ise Alper ATEŞ derecesiyle bronz madalya kazandı.
 
Oyunları dördüncü gününde ise 800 metre serbest yüzmede Nurettin ÜNAL gümüş, Submission Grappling dalında Halit PINAR ve Servet SARI gümüş ve 110 engelli koşu'da Kerim SEİS bronz madalya aldı.
 
İstanbul İtfaiye Voleybol takımımız ise ABD'li’ ve Kanada’lı rakiplerini geride bırakarak grubunu lider tamamladı ve çeyrek finale yükseldi. Takım kaptanı İlhan ÜNLÜ 40+ yaş turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.
 
Ülkemizden binlerce kilometre uzakta oyunlarda ter dökerken Trabzon ve Tunceli’de yaşanan terör saldırıları sonucu şehit olanlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar dileriz. Aldığımız madalyaları da onlara ithaf ederiz. 

İstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaları toplamaya devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi