Haberler

İstanbul İtfaiyesi madalyaya doymuyor15 Ağustos 2017 Salı
ABD Los Angeles’ta devam eden Polis ve İtfaiye Oyunları’nda mücadele veren İstanbul İtfaiyesi, oyunların yedinci gününde 2 altın, 2 gümüş, 1 bronz madalya daha alarak madalya sayısını 32’ye çıkardı.

17.Dünya Polis ve İtfaiye Olimpiyatları WPFG Amerika Birleşik Devletleri’nde 65 ülkeden 10 binin üzerinde sporcunun katılım sağladığı organizasyon bu sene Los Angeles’ta devam ediyor.

Olimpiyatların yedinci gününde İBB İstanbul İtfaiyesi sporcularımız, Karatede ve PushPull(ağırlık kaldırma/itme-çekme)  59.kg da altın, PushPull66 ve 74  kg.da gümüş yine PushPull74.kg da bronz madalya sahibi oldu.

Madalya kazanan sporcularımız

Karate                              - Altın                   Ersan SOYDAN

PushPull59 kg                   - Altın                   Halit PINAR

PushPull66 kg                   - Gümüş               Şükrü AKYILDIZ

PushPull74 kg                   - Gümüş               Nurettin ERTEKİN

PushPull74 kg                   - Bronz                 Ramazan ALPUL

 

İstanbul İtfaiyesi madalyaya doymuyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaya doymuyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaya doymuyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaya doymuyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaya doymuyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi madalyaya doymuyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi