Haberler

İstanbul İtfaiyesi 303 Yaşında25 Eylül 2017 Pazartesi
İtfaiye Teşkilatımız 303. Kuruluş Yılını Kutluyor

İtfaiye Teşkilatı'mızın kuruluşunun 303. yıl dönümü kutlamaları kapsamında İtfaiye Daire Başkanımız Ali KARAHAN ve itfaiye çalışanlarımızın hazır bulunduğu törende, Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk konularak, saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşımız okundu.

Kuruluşumuzun 303. yılında İtfaiye Teşkilatımız bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü itfai olayda canla başla mücadele etmeye ve halkımızın yanında, yardımında olmaya devam edecektir.

Bir yandan personelimize ve halkımıza yönelik eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerimize ağırlık vererek, diğer yandan yüksek teknolojiye sahip araç ve gereçlere yatırım yapmak, istasyon ve personel sayılarımızı arttırmak suretiyle, her geçen gün itfai olaylara müdahale, kapasite ve kabiliyetini arttırarak görevlerimizi daha etkili bir biçimde yapma gayreti içinde olacaktır.

303. İtfaiye Haftası, İstanbul genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır. 

İstanbul İtfaiyesi 303 Yaşında - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi 303 Yaşında - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi 303 Yaşında - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi 303 Yaşında - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi 303 Yaşında - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi 303 Yaşında - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi 303 Yaşında - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi 303 Yaşında - Haberler - İstanbul İtfaiyesi

 

 Kutlamalar kapsamında hazırlanan programımız aşağıda ki gibidir

İstanbul İtfaiyesi 303 Yaşında - Haberler - İstanbul İtfaiyesi