Haberler

İstanbul İtfaiyesi'nden Küçük Ali'ye Vefa...14 Ekim 2017 Cumartesi
Doğum gününü İstanbul İtfaiyesi’nde kutlayan ve büyüyünce itfaiyeci olmak isteyen beyin tümörü hastası Küçük Ali, vefat etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiyecileri, ailenin de isteği üzerine Küçük Ali’yi cenazesinde de yalnız bırakmadı.

İstanbul İtfaiyesini sık sık ziyaret eden ve büyüyünce itfaiyeci olmak isteyen beyin tümörü hastası Ali Siraç Küçük, ailesini ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ni yasa boğdu.

9 Kasım 2016 tarihinde 3. yaş doğum gününü Çengelköy İtfaiye İstasyonu’nda kutlayan, itfaiye kıyafeti ile ve itfaiye araçları önünde poz veren Küçük Ali, rahatsızlığı nedeniyle 4. yaş gününü göremeden Hakk’a yürüdü.

Ailesinin isteği ve itfaiyecilerin de talebiyle, İstanbul İtfaiyesi Ekibi Küçük Ali’nin cenazesinde hazır bulundu.  Üsküdar’daki cenaze merasimine itfaiye araçlarıyla gelen ekip, ailesi ve yakınlarıyla birlikte saf tutarak Küçük Ali’nin cenaze namazını kıldı ve dua etti. Namazın ardından cenazeyi omuzlayan itfaiyeciler, mezarlıktaki defin törenine de katılarak, Küçük Ali için son görevlerini ifa ettiler.

İstanbul İtfaiyesinden Küçük Aliye Vefa... - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesinden Küçük Aliye Vefa... - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesinden Küçük Aliye Vefa... - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesinden Küçük Aliye Vefa... - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesinden Küçük Aliye Vefa... - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesinden Küçük Aliye Vefa... - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesinden Küçük Aliye Vefa... - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesinden Küçük Aliye Vefa... - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesinden Küçük Aliye Vefa... - Haberler - İstanbul İtfaiyesi