Haberler

Sarıyer Tünelinde yangın tatbikatı gerçekleştirdik25 Kasım 2017 Cumartesi
Metro ve tünellerde meydana gelebilecek olası yangınlara karşı etkin müdahale edebilmek amacıyla Sarıyer Tünelinde yangın tatbikatı yapıldı.

İstanbul İtfaiyesi 2017 yılı hizmet içi eğitimleri kapsamında 16 saati “İtfaiye E-Akademi” sistemi üzerinden teorik olarak verilen “Metro ve Tünel Olaylarına Müdahale Eğitimi”nin 8 saatlik uygulama kısmını, Sarıyer Tünelinde 33 personelimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Senaryo gereği Sarıyer Tünelinde bir yangın meydana geldi. Tünel içerisindeki havalandırma fanlarının arıza yaptığı ve oluşan yoğun dumandan etkilenen vatandaşlar olduğu yönünde ihbarlar merkezimize ulaştı. Alınan bilgilendirme üzerine olay yerine Sarıyer İtfaiye ve 112 Hızır Acil Ambulans ekiplerimiz sevk edildi.

Yangına Müdahale Robotlarımız ile yangına müdahale edildi. Tünel içerisinde oluşan duman, Dumansavar araçlarımız tarafından tahliye edildi. Dumandan etkilenen vatandaşlarımız ise ekiplerimizce kurtarılarak, hastaneye sevk edilmesi sağlandı. İtfaiye, 112 Hızır Acil ekiplerimiz ve Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Müdürlüğü personelinin koordineli çalışması sonucu gerçeği aratmayan tatbikat başarıyla tamamlandı.

Sarıyer Tünelinde yangın tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiSarıyer Tünelinde yangın tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiSarıyer Tünelinde yangın tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiSarıyer Tünelinde yangın tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiSarıyer Tünelinde yangın tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiSarıyer Tünelinde yangın tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiSarıyer Tünelinde yangın tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesi