Haberler

Yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik21 Aralık 2017 Perşembe
Yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik.

Fatih’te bulunan merkez binamızda, İtfaiye Destek Hizmetleri, Avrupa Yakası, Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürlüklerimiz ve mesai arkadaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz ortak tatbikat gerçeğini aratmadı.

Uyarlanan senaryo gereği merkez binamızın ikinci katında yangın çıktığı ve içeride mahsur kalanların bilgisinin ulaşması ile Fatih İtfaiye İstasyonumuz hemen harekete geçti. Kısa sürede yaralıların olduğu bölüme ulaşan ekiplerimiz, burada dumandan etkilenen iki yaralıyı tahliye ederek sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmesini sağladı.

Tatbikatın devamında ise yangın ve afet bilgisi üzerine teorik bilgiler verildi. Olası bir yangına müdahale edilme teknikleri pratik olarak arkadaşlarımızca uygulandı.

Yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdik - Haberler - İstanbul İtfaiyesi