Haberler

Hizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor7 Mart 2018 Çarşamba
Hizmet içi eğitimlerimize “Yangına Müdahale Teknikleri Ve Yangında Arama Kurtarma Eğitimi” ile devam ediyoruz.

İtfaiye Eğitim Merkezi 2018 yılı hizmet içi eğitimleri kapsamında 32 saatlik “Yangına Müdahale Teknikleri ve Yangında Arama Kurtarma Eğitimi’nin 16 saati “itfaiye e-akademi” sistemi üzerinden teorik olarak verilmiştir.  16 saatlik uygulama eğitimi ise Resneli Eğitim Tesisimizde eğitim konteynerlerinde verilmeye devam edilmektedir.

Yapılan eğitimin sonunda;yangının başlangıç, gelişim ve yayılım aşamalarının gözlemlenmesi,müdahaleden önce yangın’ a etki eden tüm parametrelerin değerlendirip önce planlama daha sonra ise müdahale edilmesi,havalandırma işleminin söndürme ve kurtarmadan önce gerçekleştirilmesi, yangına karşı müdahalede lans kullanma teknikleri, yangında dumanlı ortamlarda arama kurtarma faaliyetleri beraberinde ise Termal Kamera kullanma hassasiyetinin kazandırılması ve müdahale sonrası geri bildirimlerle en etkin yöntemin belirlenmesi gibi yöntem ve kabiliyetler kazandırılmış olacaktır.

Hizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi