Haberler

İBB Tekirdağ'daki tren kazasına kurtarme ekibi gönderdi9 Temmuz 2018 Pazartesi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başkan Uysal’ın talimatıyla Tekirdağ Çorlu ilçesi yakınlarında meydana gelen tren kazasına müdahale için 11 kurtarma aracı ve 24 kurtarma personeli gönderdi.

Tekirdağ'ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, yolcu treninin 5 vagonunun devrildi. Yaralıların olduğu belirtilen kazada, sağlık ekipleri olaya müdahale etmeye başladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Başkan Mevlüt Uysal’ın talimatıyla alarma geçti. Tren kazasına müdahale için kaza bölgesine 11 kurtarma aracı ile 24 kurtarma personeli gönderdi.

İstanbul İtfaiyesi kaza bölgesine kurtarıcı araçları ile 2 adet aydınlatma kulesi de sevk etti. 11 itfaiye aracı kurtarma çalışmalarına destek veriyor. 

İstanbul İtfaiyesi’nin 6X6 kurtarma araçları kaza bölgesinde çalışmalara başladı. İBB Yol Bakım Daire Başkanlığı da 2 kurtarıcı vinç, 1 paletli iş makinesi, 1 tane lastikli loder, 1 tane mazot tankeri ve 10 personel ile tren kazası bölgesine intikal ediyor.

İSKİ ise, 50 ve 80 ton kaldırma güçlerine sahip iki ayrı vinci Tekirdağ Çorlu yakınlarındaki olay yerine sevk etti.

İBB Tekirdağdaki tren kazasına kurtarme ekibi gönderdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB Tekirdağdaki tren kazasına kurtarme ekibi gönderdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB Tekirdağdaki tren kazasına kurtarme ekibi gönderdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİBB Tekirdağdaki tren kazasına kurtarme ekibi gönderdi - Haberler - İstanbul İtfaiyesi