Haberler

Hizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor1 Ekim 2021 Cuma
Hizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor

İstanbulluların huzur ve güven içerisinde yaşayabilmeleri için 365 gün 24 saat görev yapan İstanbul İtfaiyesi, personeline yönelik eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Bu bağlamda, 27-28 Eylül 2021 tarihlerinde Büyükbakkalköy ve 29-30 Eylül 2021 tarihlerinde Resneli Yerleşkelerimizde “Merdiven Eğitimi” planlandı. Her personel için 1 gün süren ve 4 kur olarak planlanan eğitim, Almanya’dan gelen 5 kişilik Magirus Eğitim Takımının katkılarıyla 27 Eylül’de başladı. 

3 saati teorik, 7 saati uygulamalı olarak planlanan eğitimin saha çalışmaları için dört ayrı merdiven araçlarımızla, yaklaşık 30 kişilik ekibi 4 grup haline getirerek oluşturulan istasyonlarımızda personelimizin araç başı eğitim süreleri maksimum seviyeye çıkartılmıştır. Eğitim; Bakım Onarım Amirliğinden 10, İtfaiye Eğitim Merkezi Amirliğinden 5, Anadolu Bölge Müdürlüğünden 53, Avrupa Bölge Müdürlüğünden 54 olmak üzere toplamda 122 personelin katılımıyla tamamlanmıştır.

 

 Hizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi