Haberler

Hizmet içi eğitimler tüm hızıyla devam ediyor1 Şubat 2024 Perşembe
İtfaiye personelimize yönelik “Hibrit ve Elektrikli Araçlar Eğitimi” verildi.

Personele yönelik hizmet içi eğitim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Artan ihtiyacı karşılamak ve dünya standartlarını yakalamak için itfaiye istasyon sayısını ve buna bağlı olarak personel sayısını planlı bir şekilde arttıran İstanbul İtfaiyesi, hizmet içi eğitimler ile personelin bilgi ve becerisini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor.

Sürdürülebilir ve çevre dostu bir ulaşımı mümkün kılan hibrit ve elektrikli araçların sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu durum beraberinde olası kaza ve yangınların gerçekleşmesine neden olmaktadır. Verilen bu eğitim ile hibrit ve elektrikli araçlara özel etkin ve yerinde acil müdahale ile kurtarma hizmetleri konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar ve uygulanacak doğru yöntemler anlatılmıştır.
“Hibrit ve Elektrikli Araç Eğitimi” 3 kur halinde gerçekleştirilmiştir.

Hizmet içi eğitimler tüm hızıyla devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimler tüm hızıyla devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimler tüm hızıyla devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimler tüm hızıyla devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiHizmet içi eğitimler tüm hızıyla devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi