Haberler

İstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor26 Şubat 2021 Cuma
İstanbul İtfayesi 2021 yılı 1.çeyrek eğitimlerinden ''Yangın Çıkış Sebebinin Tespiti ve Raporlanması Eğitimi'nin'' 3.kuru tamamlandı.

Bir metropol olan İstanbul ve İstanbulluların huzur ve güven içerisinde yaşayabilmeleri için 365 gün 24 saat görev yapan İstanbul İtfaiyesi, artan ihtiyacı karşılamak ve dünya standartlarını yakalamak için var gücüyle çalışan tüm birimlerine hizmet içi eğitimler ile personelin bilgi ve becerisini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor. Türkiye’nin ilk ve en büyük İtfaiye Eğitim Merkezi olan İBİTEM’ de gerçekleştirilen sürekli eğitimler, tüm hızıyla devam ediyor.

2021 yılı 1.Çeyrek Hizmet İçi Eğitimlerimize (24/48 Çalışma Düzeninde) 23 Şubat 2021 Salı günü Yangın Çıkış Sebebinin Tespiti ve Raporlanması Eğitimi’nin 3.Kurunun 6 saati teorik kısmı İtfaiye Eğitim Merkezi Bahçelievler yerleşkesinde, 6 saatlik uygulamalı kısmı ise İtfaiye Eğitim Merkezi Resneli yerleşkesinde tamamlanmıştır.

Bu Eğitime Avrupa yakası 14 kişi ve Anadolu yakası 14 kişi olmak üzere tüm istasyonlarımızda görevli bulunan toplamda 28 personel katılmıştır.

Yangın Çıkış Sebebinin Tespiti ve Raporlanması Eğitiminde ise amaç; Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin verdiği görev gereği, düzenlenmesi gereken raporda bulunan “Yangın Çıkış Nedeni” hanesinin yazılabilmesi için olay yerinin doğru yöntemlerle incelenerek;
            *Yangın çıkış sebebinin tespiti,
            *İstatistiklerin doğru çıkması,
            *Yangın önlem çalışmalarının iyi yönetilmesi ve müdahalenin bu hassasiyetler gözetilerek gerçekleşmesi amaçlanmaktadır.

İstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi