Haberler

İstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor26 Şubat 2021 Cuma
İstanbul İtfaiyesi 2021 yılı 1. Çeyrek eğitimlerinden “Araç Simülasyon Eğitimi” 4. Kur’u tamamlandı.

İstanbul ve İstanbulluların huzur ve güven içerisinde yaşayabilmeleri için 365 gün 24 saat görev yapan İstanbul İtfaiyesi, personeline yönelik eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

İtfaiye Eğitim Merkezi 2021 Yılı 1. Çeyrek Hizmet İçi Eğitimleri kapsamında Anadolu yakasında ki Büyükbakkalköy Eğitim Tesisleri’nde bulunan simülasyon sınıflarında 1 saatlik kısmı teorik ve 7 saatlik kısmı ise uygulamalı olarak planlanan Araç Simülasyon Eğitimi (4.Kur'u), 24.02.2021’nde 13 kişi - 25.02.2021’nde ise 17 kişi olmak üzere toplamda 30 personele  verilerek tamamlandı.

Artan ihtiyacı karşılamak ve dünya standartlarını yakalamak için itfaiye istasyon sayısını ve buna bağlı olarak personel sayısını planlı bir şekilde arttıran İstanbul İtfaiyesi, Türkiye’nin ilk ve en büyük itfaiye eğitim merkezi olan İBİTEM’ de gerçekleştirilen hizmet içi eğitimler ile personelin bilgi ve becerisini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor.

Eğitim programında planlaması yapılan “Araç Simülasyon Eğitiminin” 5.Kur’u ise 05 Mart 2021 Cuma günü tamamlanması planlanıyor.

İstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiİstanbul İtfaiyesi eğitimlerine devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi