Haberler

Temel itfaiye er eğitimlerimiz devam ediyor2 Eylül 2021 Perşembe
İstanbul ve İstanbulluların huzur ve güven içerisinde yaşayabilmeleri için 365 gün 24 saat görev yapan İstanbul İtfaiyesi’nde, personele yönelik eğitim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Artan ihtiyacı karşılamak ve dünya standartlarına ulaşmak için itfaiye istasyon sayısını ve buna bağlı olarak personel sayısını planlı bir şekilde arttıran İstanbul İtfaiyesi, hizmet içi eğitimler ile personelin bilgi ve becerisini en üst düzeyde tutmayı hedefliyor.

Temel itfaiye er eğitimler kapsamında, “Araç Sürüş Eğitimi” Avrupa Yakası’nda Olimpiyat Stadı Yolu Başakşehir / İstanbul Olimpiyat Stadı Açık Otoparkında,  Anadolu Yakası’nda Göçbeyli Bulvarı No:1 Tuzla  İstanbul adresinde İntercity Formula1 Pisti Açık Otoparkında olmak üzere iki ayrı noktada devam ediyor. 

Eğitim alan personelimiz olay yerine gidiş ve tabyalanma, ileri derece sürüş eğitimi ile araçla yangına müdahale ve kurtarma eğitimi konularında eğitime tabi tutuluyor. Eğitimlerde 7 tonluk su ikmal, servis araçları ve midibüs araçları kullanılıyor.

Temel itfaiye er eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTemel itfaiye er eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTemel itfaiye er eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTemel itfaiye er eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTemel itfaiye er eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTemel itfaiye er eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTemel itfaiye er eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTemel itfaiye er eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTemel itfaiye er eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTemel itfaiye er eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiTemel itfaiye er eğitimlerimiz devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi