Haberler

Emekli olan itfaiyeci ağabeyimizi uğurladık21 Ekim 2021 Perşembe
İtfaiye teşkilatımıza uzun yıllar boyunca emek veren personelimiz için Bahçelievler İtfaiye istasyonumuzda tören düzenlendi.
İtfaiye Müdürlerimiz , Amirlerimiz  ve mesai arkadaşlarımızın da katıldığı törende emekli olan personelimize bugüne kadar ki yapmış oldukları özverili çalışmalar için teşekkür plaketi takdim edildi.
Emekli olan Ayhan Güner ağabeyimize İstanbul İtfaiyesi adına kendisine vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ediyor gelecek hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz.
Emekli olan itfaiyeci ağabeyimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyeci ağabeyimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyeci ağabeyimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyeci ağabeyimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyeci ağabeyimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyeci ağabeyimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyeci ağabeyimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyeci ağabeyimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesiEmekli olan itfaiyeci ağabeyimizi uğurladık - Haberler - İstanbul İtfaiyesi